Ticketverkoop
&coronamaatregelen

Online tickets

Lees voorafgaand aan uw bezoek de coronamaatregelen van Pop-up Museum Oud Amelisweerd goed door (zie onderaan deze pagina).

Let op! Bij aankoop van een ticket reserveert u een tijdslot. Bent u te laat, dan vervalt helaas het ticket. Tickets kunnen na aankoop niet worden geretourneerd.

Tijdsloten

Bij de aankoop van het e-ticket reserveert u een tijdlot waarin u het museum mag bezoeken. De starttijd van dit tijdslot is het moment dat u het museum in gaat. Bent u te laat, dan vervalt helaas het ticket. Het tijdslot geeft toegang tot het museum voor een uur.

Museumkaart
Museumkaarthouders hebben gratis toegang. N.B.: bezoekers die in het bezit zijn van een geldige Museumkaart maar deze  – om welke reden dan ook – niet ter plekke kunnen tonen, hebben geen recht op toegang. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd.

Coronamaatregelen Pop-up Museum Oud Amelisweerd:

 1. U kunt het museum is bezoeken met een e-ticket, maar dit is niet langer verplicht. Dit ticket is verbonden aan een tijdstip waarop Pop-up Museum Oud Amelisweerd bezocht kan worden. Elke 15 minuten start er een nieuw tijdslot.
 2. Het museum is alleen toegankelijk als u geen last heeft van corona-symptomen.
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
  • Heeft u verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, dat is ook van toepassing indien huisgenoten deze klachten hebben.
 3. De toiletten zijn beperkt toegankelijk (bij restaurant De Veldkeuken op vertoon van het ticket).
 4. Er wordt geen contant geld geaccepteerd.
 5. Het maken van foto’s of video opnamen is (voorlopig) niet toegestaan.
 6. Bezoekers worden verzocht om 1,5 meter afstand te bewaren.
 7. Bezoekers worden verzocht om eventuele routepijlen in het museum te volgen.
 8. Bezoekers worden verzocht om de aanwijzingen van medewerkers op te volgen.
 9. Bezoekers gaan akkoord met de algemene voorwaarden en het coronaprotocol. Wij volgen het coronaprotocol van de Museumvereniging.
 10. Het is alleen toegestaan om met méér dan 1 persoon naar het museum te komen indien sprake is van een gezelschap (= mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partner of huisgenoten).
 11. Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij door naar het RIVM.