Ticketinformatie
&coronamaatregelen

Gratis toegang tot het museum op 29 oktober t/m 1 november

Vanaf 2 november zal Pop-up Museum Oud Amelisweerd zijn deuren sluiten. Het museum is in de laatste openingsweek gratis toegankelijk voor bezoekers.

Let op! In verband met de coronamaatregelen is er slecht een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per tijdslot. Daarbij geldt dat vol ook echt vol is. Reserveer dus snel als je van plan bent om langs te komen. Zonder bevestigde reservering heb je geen toegang tot het museum.

Vooraf reserveren

Het is verplicht om om vooraf aan uw bezoek een ticket te reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar info@popupmoa.nl. Vermeld hierin op welke dag en op welk tijdstip u langs wilt komen. Het kan buiten de openingstijden even duren voordat het even duurt voordat u een antwoord krijgt.

Openingstijden

Donderdag tot en met zondag van 12.00 – 17.00 uur.

Ticketprijzen

Volwassenen: € 6,-

Kinderen t/m 5 jaar: gratis

Kinderen  6 t/m 17 jaar: € 2,50

Museumkaart geldig.

Tijdsloten

U krijgt bij de reservering een tijdslot. Dit is het moment dat u het museum in mag. U kunt vooraf bij de kassa in het koetshuis afrekenen of uw museumkaart laten scannen.

Museumkaart
Museumkaarthouders hebben gratis toegang. N.B.: bezoekers die in het bezit zijn van een geldige Museumkaart maar deze  – om welke reden dan ook – niet ter plekke kunnen tonen, hebben geen recht op toegang. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd.

Coronamaatregelen Pop-up Museum Oud Amelisweerd:

 1. Het museum werkt met tijdsloten die elke 15 minuten starten.
 2. Bezoekers dragen een mondkapje in het museum
 3. Het museum is alleen toegankelijk als u geen last heeft van corona-symptomen.
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
  • Heeft u verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, dat is ook van toepassing indien huisgenoten deze klachten hebben.
 4. De toiletten zijn beperkt toegankelijk (bij restaurant De Veldkeuken op vertoon van het ticket).
 5. Er wordt geen contant geld geaccepteerd.
 6. Het maken van foto’s of video opnamen is (voorlopig) niet toegestaan.
 7. Bezoekers worden verzocht om 1,5 meter afstand te bewaren.
 8. Bezoekers worden verzocht om eventuele routepijlen in het museum te volgen.
 9. Bezoekers worden verzocht om de aanwijzingen van medewerkers op te volgen.
 10. Bezoekers gaan akkoord met de algemene voorwaarden en het coronaprotocol. Wij volgen het coronaprotocol van de Museumvereniging.
 11. Het is alleen toegestaan om met méér dan 1 persoon naar het museum te komen indien sprake is van een gezelschap (= mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partner of huisgenoten).
 12. Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij door naar het RIVM.