Ticketinformatie
&coronamaatregelen

Online tickets

Het is niet langer nodig om vooraf een ticket te reserveren. Daarom verkopen wij geen online tickets meer. U kunt ter plekke aan de kassa een kaartje komen. Het museum blijft wel met tijdsloten werken. Hierdoor kan het, afhankelijk van drukte, voorkomen dat u even moet wachten tot u naar binnen kunt.

Heeft u al een online ticket gekocht? Dan blijft deze uiteraard geldig.

Tijdsloten

Bij de kassa van het museum wordt u in een tijdslot ingedeeld. Afhankelijk van hoe druk het is kan het voorkomen dat u even moet wachten voor u het museum in kan. Op het ingedeelde tijdslot mag u het museum vervolgens betreden.

Museumkaart
Museumkaarthouders hebben gratis toegang. N.B.: bezoekers die in het bezit zijn van een geldige Museumkaart maar deze  – om welke reden dan ook – niet ter plekke kunnen tonen, hebben geen recht op toegang. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd.

Coronamaatregelen Pop-up Museum Oud Amelisweerd:

 1. Het museum werkt met tijdsloten die elke 15 minuten starten.
 2. Het museum is alleen toegankelijk als u geen last heeft van corona-symptomen.
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
  • Heeft u verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, dat is ook van toepassing indien huisgenoten deze klachten hebben.
 3. De toiletten zijn beperkt toegankelijk (bij restaurant De Veldkeuken op vertoon van het ticket).
 4. Er wordt geen contant geld geaccepteerd.
 5. Het maken van foto’s of video opnamen is (voorlopig) niet toegestaan.
 6. Bezoekers worden verzocht om 1,5 meter afstand te bewaren.
 7. Bezoekers worden verzocht om eventuele routepijlen in het museum te volgen.
 8. Bezoekers worden verzocht om de aanwijzingen van medewerkers op te volgen.
 9. Bezoekers gaan akkoord met de algemene voorwaarden en het coronaprotocol. Wij volgen het coronaprotocol van de Museumvereniging.
 10. Het is alleen toegestaan om met méér dan 1 persoon naar het museum te komen indien sprake is van een gezelschap (= mensen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partner of huisgenoten).
 11. Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij door naar het RIVM.